VITALERBUM Scalp 1x100ml Schiuma DETERGENTE ACTIVE FLACONE e SKATLA 02

DETERGENTE ACTIVE 100 ml

SPECIÁLIS FEJBŐRTISZTÍTÓ KÉSZÍTMÉNY

 

FUNKCIÓ: A készítmény a fejbőr tisztítására szolgál. Tisztán tartja a faggyúmirigyek kivezető nyílását garantálva a bőr megfelelő oxigénellátását.

HASZNÁLAT: A készítményt közvetlenül a nedves fejbőrre juttassa az adagoló segítségével. Egy percig körkörös mozdulatokkal óvatosan masszírozza be. Amennyiben fejbőre vagy haja zsíros, korpás vagy viszket, hagyja a készítményt a fejbőrén néhány percig hatni, majd öblítse le alaposan. Javasoljuk, hogy a terméket 2-3 naponta használja. Amennyiben hosszú a haja, használhat sampont vagy egyéb készítményt, de ügyeljen arra, hogy az ne érjen a fejbőréhez.

FIGYELMEZTETÉS: Ne használja, ha érzékeny a készítmény bármely összetevőjére. Gyermekektől tartsa távol. Csak külsőleg. Ne nyelje le. Ügyeljen arra, hogy a készítmény ne kerüljön a szemébe.

AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR: 2.780 FT

VITALERBUM Scalp skatla 1x35ml Trat caduta Active SCVE40007 Ita 02 3D tn tn

CADUTA-ACTIVE 35 ml

A HAJ NÖVEKEDÉSÉT SERKENTŐ SPECIÁLIS KÉSZÍTMÉNY

 

FUNKCIÓ: A készítmény válogatott összetevőkből áll, beleértve a különféle növényi és biotechnológiai hatóanyagokat, amelyek alapvető szerepet játszanak a haj növekedésében. A készítmény NÖVÉNYI EREDETŰ ŐSSEJTEKET és esszenciális olajokat tartalmaz.

HASZNÁLAT: A készítmény egy hónapra elegendő. Hetente kétszer 4 ml-t vigyen fel a fejbőrre. Ne öblítse le. Gyengéden masszírozza (ne dörzsölje!) a fejbőrbe.

FIGYELMEZTETÉSEK: Ügyeljen arra, hogy a készítmény ne kerüljön a szemébe. Kizárólag ép fejbőrön alkalmazza. Ne használja külső hatások vagy egyéb okok miatt irritált, sérült fejbőrön. Ne használja, ha allergiás a készítmény bármely összetevőjére. Gyermekektől tartsa távol. A készítmény használata után a kezelt felületen bőrpírosodás előfordulhat, mely a kezelés természetes jelensége. Csak külsőleg – ne nyelje le.

AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR: 8.780 FT

VITALERBUM Scalp skatla 1x35ml Trat Forforasebo Active SCVE40028 Ita 02 3D tn tn

FORFORASEBO-ACTIVE 35 ml

 ZSÍROS KORPA KEZELÉSÉRE SPECIÁLIS KÉSZÍTMÉNY

 

FUNKCIÓ: A természetes hatóanyagoknak köszönhetően a készítménynek faggyúmirigy szabályozó és korpásodás elleni hatása van, megtisztítja a fejbőrt, és jelentősen csökkenti a zsíros korpa képződését.

HASZNÁLAT: A készítmény egy hónapra elegendő. Hetente kétszer 4 ml-t vigyen fel a fejbőrre. Ne öblítse le! Gyengéden masszírozza (ne dörzsölje!) a fejbőrbe. Az első héten a korpapikkelyek felgyorsult leválása miatt fokozottabb korpásodás jelentkezhet.

FIGYELMEZTETÉS: Ügyeljen arra, hogy a készítmény ne kerüljön a szemébe. Ne használja külső hatások vagy egyéb okok miatt irritált, sérült fejbőrön. Ne használja, ha allergiás a készítmény bármely összetevőjére. Gyermekektől tartsa távol. Csak külsőleg – ne nyelje le.

AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR: 8.780 FT

VITALERBUM Scalp skatla 1x35ml Trat SEBUM ACTIVE SCVE40019 Ita 02 3D tn tn

SEBUM-ACTIVE 35 ml

SPECIÁLIS KÉSZÍTMÉNY ZSÍROS FEJBŐR KEZELÉSÉRE

FUNKCIÓ: Hatóanyagainak köszönhetően szabályozza a faggyútermelést, bőrtisztító és szagtalanító hatású. Tisztítja a fejbőrt, megakadályozza a túlzott mértékű zsírosodást, ugyanakkor nem károsítja a fejbőr természetes lipidrétegét.

HASZNÁLAT: A készítmény egy hónapra elegendő. Hetente kétszer 4 ml-t vigyen fel a fejbőrre. Ne öblítse le. Gyengéden masszírozza (ne dörzsölje!) a fejbőrbe.

FIGYELMEZTETÉS: Ügyeljen arra, hogy a készítmény ne kerüljön a szemébe. Ne használja külső hatások vagy egyéb okok miatt irritált, sérült fejbőrön. Ne használja, ha allergiás a készítmény bármely összetevőjére. Gyermekektől tartsa távol. Csak külsőleg – ne nyelje le.

AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR: 8.780 FT

VITALERBUM Scalp skatla 1x35ml Trat FORFORA ACTIVE SCVE40018 Ita 02 3D tn tn

FORFORA-ACTIVE 35 ml

KORPÁSODÁS ELLENI SPECIÁLIS KÉSZÍTMÉNY

 

FUNKCIÓ: A készítmény természetes hatóanyagai eltávolítják a korpát, letisztítja a fejbőrt, és csökkenti a száraz korpa kialakulását.

HASZNÁLAT: A készítmény egy hónapra elegendő. Hetente kétszer 4 ml-t vigyen fel a fejbőrre. Ne öblítse le. Gyengéden masszírozza (ne dörzsölje!) a fejbőrbe. Az első héten a korpapikkelyek felgyorsult leválása miatt fokozottabb korpásodás jelentkezhet.

FIGYELMEZTETÉS: Ügyeljen arra, hogy a készítmény ne kerüljön a szemébe.  Ne használja külső hatások vagy egyéb okok miatt irritált, sérült fejbőrön. Ne használja, ha allergiás a készítmény bármely összetevőjére. Gyermekektől tartsa távol. Csak külsőleg – ne nyelje le.

AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR: 8.780 FT

 

 
VITALERBUM Scalp skatla Caps SCVEC40035 Ita 05 3D tn tn

VITAL ERBUM CAPS-ACTIVE - VITAMINOKAT ÉS GYÓGYNÖVÉNYEKET TARTALMAZÓ

ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ KAPSZULA

 

ALKALMAZÁSI MÓD: napi egy (1) kapszulát egy pohár vízzel bevenni.

FIGYELMEZTETÉSEK: Az ajánlott napi adagot nem szabad túllépni. A készítményt gyermekek elöl gondosan el kell zárni. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a változatos táplálkozást, és a kiegyensúlyozott életmódot.

ÖSSZETEVŐK: L-cisztin. Kötőanyag: hidroxipropil-metil-cellulóz. Zsurló (Equisetum Arvense) porított formában. Köles (Panicum Miliaceum) porított formában. L-aszkorbin sav (C-vitamin). DL-alfa-tokoferil-acetát (E-vitamin, halzselatin, szaharóz, keményítő, csomósodásgátló anyag: szilícium-dioxid). Nikotinamid (niacin). Csomósodásgátló anyag: szilícium-dioxid. Szelén-metionin (kötőanyag: dikalcium-foszfát). Retinil acetát (A-vitamin, keményítő, szaharóz, sűrítő anyag: arabica gumi, antioxidáns: DL-alfa-tokoferol, csomósodásgátló anyag: trikalcium-foszfát). Kalcium D-pantoténsav (B5 vitamin). Piridoxin-klorid (B6 vitamin). D-biotin.

Nettó súly: 15g

30 kapszula

AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR: 7.680 FT